skip to Main Content

BLI BEDRE KJENT MED OSS

DETTE ER OSS

Vi utfører alle typer boligbygging: bygger nye hus, bygger om og pusser opp eksisterende bygninger og tilbyr ettersalgsservice for hus vi har bygget.

Våre erfarne ingeniører og designere vil hjelpe deg med å utforme ditt fremtidige hjem, nøyaktig slik du vil ha det. Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har det nødvendige antallet kvalifiserte fagfolk innen bygging av grunnmur, snekring, flislegging og taklegging.

Vi planlegger alle stadiene i prosessen på forhånd, tar alle risikoer i betraktning og innfrir alltid løftene våre.

Vi jobber med utstyr av høy kvalitet og opprettholder god forretningsetikk. Takket være lang erfaring og et team med gode fagfolk kan våre kunder alltid føle seg trygge når de jobber med oss.

I dag har EST Byggmester alle nødvendige ressurser som skal til for å gjennomføre byggeprosjekter fra start til ferdigstillelse. Vi har eget lager for oppbevaring av råmaterialer og byggematerialer som er klare til bruk.

Våre tre- og metallbearbeidingsmaskiner oppfyller de nyeste standardene, både i driftssikkerhet og egenskaper.

Kunder som allerede har benyttet seg av oss trenger ikke å se etter andre entreprenører, de vet at vi prioriterer kvalitet på alle stadier av prosjektet. Vi kan med sikkerhet si at vi har det beste forholdet mellom kvalitet og pris på markedet.

Vi forstår helt og fullt at husene vi bygger i dag skal være varme og koselige familiehjem i flere tiår fremover. Det betyr at vi allerede har et solid grunnlag for en vellykket fremtid. EST Byggmester AS tar alltid ansvar for å ivareta kundenes interesser under og etter byggingen av deres hus.

hous plan

Vi tar fullt ansvar for resultatet av vårt arbeid, derfor utvider vi stadig kapasiteten og forbedrer egenskapene hos våre ansatte. Vi forstår at vi må være fleksible og slutter aldri å utvikle oss.

Vi verdsetter våre ansatte og skaper et positivt arbeidsmiljø der alle er aktivt involvert i virksomheten og bidrar til felles utvikling. Hos oss har ansatte tilrettelagte forhold både for arbeid, kommunikasjon og avkobling.

Respekt har alltid høy prioritet hos oss. Våre verdier er enkle og forståelige for alle, og det er nettopp derfor folk vil jobbe med oss og anbefaler oss til andre.

Vi styrer ressursene våre effektivt og bruker alltid teknologier av høy kvalitet, og jobber kontinuerlig mot å oppnå vår visjon.

Back To Top
Facebook
Instagram